Saltar al contenido

Dissabte, 8 de juny de 9:30 a 19:30. VLC TECH FEST 2024

Última actualización el 2 de junio de 2024

https://vlctechfest.org/ca/

🗓Data: 8 de juny de 2024
⌚️Hora: 9:30 – 19:30

📍Lloc: Las Naves – C\ Joan Verdeguer, 16-24. 46024, Valencia (Baix de tot deixem un QR a Open Street Map)

És un dia de xarrades per i per a les comunitats tecnològiques de la Comunitat Valenciana. És un dia per descobrir, connectar i compartir.

Un format de conferència amb diversos tracks simultanis amb xarrades per a tots els gustos, amb temps per a preguntes i espai per al networking.

Un festival on el focus està en la participació, per la qual cosa és un esdeveniment gratuït i d’accés lliure sense entrada fins a completar l’aforament. La primera edició del 2018 va ser tot un èxit i més de 120 assistents van passar per VLCTechFest.

Durant els anys 2020 i 2021, a causa de la pandèmia global per coronavirus, es va veure obligat a suspendre l’esdeveniment. L’última edició va ser la del 2022 i ara tornen amb energies renovades disposades a reprendre-ho on ho van deixar.

Què ens espera a València Tech Hub 2024?

  • Ponències: Experts de reconeguda trajectòria compartiran les seues perspectives sobre el futur de la tecnologia i la seua aplicació en diferents àmbits.
  • Tallers: Sessions pràctiques on podreu aprendre noves habilitats i tècniques de la mà de professionals.
  • Espais de Networking: Zones dedicades a conéixer altres assistents, intercanviar idees i establir contactes professionals.
  • Exhibicions de Productes: Una àrea d’exposició amb les últimes novetats i innovacions de diverses empreses tecnològiques.

Aquest esdeveniment està obert a tothom, des de professionals del sector fins a estudiants i entusiastes de la tecnologia. No cal inscripció prèvia, només vindre amb ganes d’aprendre i compartir.

 

Enllaç a Open Street Map

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Asociación de Usuarios GNU/Linux de València.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Contabo que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Utilizamos cookies propias solo para los inicios de sesión del sitio. Si está de acuerdo clique Aceptar, si no lo hace, y necesita usar esta funcionalidad, no le aseguramos un perfecto funcionamiento de la misma. Más información en nuestra    Política de Cookies
Privacidad